Elintarvikkeiden kuljetusta Satakunnassa ja lähikunnissa

Tukkuliikkeiden, tuottajien, leipomoiden, ravintoloiden ja kuntien elintarvikekuljetukset

Elintarvikkeiden kuljetus vaatii erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta. Elintarviketurvallisuusviraston (Evira) mukaan elintarvikkeiden kuljetuskalustoa koskee sama lainsäädäntö kuin muutakin elintarvikehuoneistoksi luokiteltavaa tilaa. Elintarvikekuljetuksissa tulee noudattaa myös elintarvikeviranomaisen hyväksymää omavalvontasuunnitelmaa.

Elintarvikeviranomaisen hyväksymä kalusto

Elintarvikeviranomainen on hyväksynyt kalustomme elintarvikekuljetukseen. Kalustoomme kuuluu mm. tarkoilla lämpötilasäätölaitteilla varustettuja kaksilämpötila-autoja, joilla voimme kuljettaa samanaikaisesti väliseinällä erotettuna esimerkiksi pakastetuotteita (- 18 °C) ja salaatteja sekä muita viileätuotteita (+ 5 °C). Ammattitaitoinen henkilöstömme on hygieniakoulutettu ja ymmärtää toimintaamme koskevat omavalvontavelvoitteet. Henkilöstömme vastaa siitä, että kuljetuksen aikainen kylmäketju ei katkea.  

Kuljetamme elintarvikkeita elintarviketukkuliikkeistä ja leipomoista marketteihin sekä ravintoloihin. Palvelemme niin suuria kuin pieniä elintarviketeollisuuden yrityksiä. Toimitamme elintarvikkeita myös kuntien käyttöön, esimerkiksi koulujen ja vanhainkotien keittiöihin.

Tarvitsetko elintarvikekuljetusta?

Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!