KJL Logistiikka on raumalainen logistiikka- ja kuljetuspalveluyritys. Yritystoiminta on alkanut vuonna 2007, mutta logistiikan kokemusta meillä on jo 90-luvun alkupuolelta lähtien. Olemme erikoistuneet elintarvikelogistiikkaan ja kappaletavarakuljetuksiin. Tarjoamme myös muita kuljetuspalveluita, kuten pakettikuljetusta

Ympäristöystävällinen näkökulma kuljetukseen

Pyrimme minimoimaan hiilijalanjälkemme, jota kuljetusalalla väkisinkin syntyy. Osaava henkilöstömme on koulutettu mahdollisimman vähäpäästöiseen ajoon. Suunnittelemme reittimme mahdollisimman järkevästi siten, että kaikelta turhalta ajolta vältytään. Tämän lisäksi huolehdimme kalustomme kunnosta, jolloin turhia päästöjä ei synny. 

Elintarvikeviranomaisen hyväksymä toiminta

Elintarvikelogistiikkaan liittyy paljon viranomaismääräyksiä. Kaikki työntekijämme ovat suorittaneet asianmukaisen hygieniapassikoulutuksen ja heidät on perehdytetty toimimaan elintarvikkeiden parissa. Elintarvikelogistiikkaan liittyy esimerkiksi kylmäketjusta huolehtiminen ja omavalvonta-asioiden ymmärtäminen. Työskentelemme aina ajankohtaisten säädösten mukaan ja päivitämme osaamistamme uudistusten mukaan.

Haluatko kysyä jotain palveluistamme?

Ota yhteyttä, niin palvelemme mielellämme!