Kuljetuspalvelut Rauma

Elintarvikekuljetukset

Teemme elintarvikekuljetukset kaikissa lämpötiloissa päivittäin lähelle ja kauas, joko omassa kyydissä tai laajan yhteistyöverkostomme kautta.

Elintarvikekuljetuksiin erikoistuneen KJL-Logistiikan matkassa kulkee monenlaisia elintarvikkeita. Samassa kyydissä voi olla monia eri lämpötiloja vaativia tuotteita eri tilaratkaisuiden ansiosta. Kuljetamme tasokkaissa olosuhteissa vihanneksia, hedelmiä, leipiä, konditoriatuotteita sekä muita kylmä-, lämpö- tai pakastekuljetusta vaativia tuotteita. Elintarvikekuljetukset saapuvat perille aina yhtä laadukkaina kuin tavaroita noudettaessakin, mistä pitävät huolen elintarvikkeisiin erikoistuneet kuljettajamme sekä toimintavarma kalustomme.

Asiakkaitamme ovat leipomot, ravintolat, tukkuliikkeet, tuottajat sekä muut yritykset ja kunnat, joille elintarvikekuljetukset ovat keskeinen osa toimivaa, laadukasta tuotantoketjua. Kysy meitä kuljetuksesi toteuttajaksi, ota yhteyttä.

Elintarvikeviranomaisen hyväksymä toiminta

Elintarvikeviranomainen on hyväksynyt kalustomme ja toimintamme käytettäväksi elintarvikekuljetuksiin. Kalustoomme kuuluu muun muassa tarkoilla lämpötilasäätölaitteilla varustettuja kaksilämpötila-autoja, joilla voimme kuljettaa samanaikaisesti väliseinällä erotettuna esimerkiksi pakastetuotteita (- 18 °C), salaatteja sekä muita viileätuotteita (+ 5 °C). Ammattitaitoinen henkilöstömme on hygieniakoulutettua, ja työntekijämme ymmärtävät toimintaamme koskevat omavalvontavelvoitteet. Henkilöstömme vastaa siitä, että kuljetuksen aikainen kylmäketju ei katkea. Pidämme omavalvontasuunnitelmamme ajan tasalla, joka myös tarkastutetaan säännöllisesti elintarvikeviranomaisella.

Kustannustehokkaat kuljetukset ympäristöä ajatellen

Suunnittelemme kuljetusten reitit aina mahdollisimman tehokkaasti aikaa, luontoa ja kustannuksia säästäen. Meillä on päivittäiset jakelureitit, joiden lisäksi pystymme tarjoamaan yhteistyökumppaneidemme toimesta myös reitin ulkopuoliset toimitukset.

Päivittäinen jakeluverkkomme kattaa mm. seuraavat alueet:

Pori, Noormarkku, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Parkano, Huittinen, Rauma, Eurajoki, Eura, Köyliö, Säkylä, Uusikaupunki, Laitila, Mynämäki, Turku ympäristökuntineen.

Varastointi ja muut logistiikkapalvelut

Varsinaisten kuljetusten lisäksi tarjoamme myös muita logistiikkapalveluja. Voimme vastata sisälogistisista ratkaisuista asiakkaan omissa tiloissa. Ota yhteyttä, niin jutellaan siitä, millä palveluilla voisimme auttaa sinun yrityksesi toimintaa! Tarjoamme kustannustehokkaan vaihtoehdon yksittäiseen tai säännölliseen kuljetus- ja varastointitarpeeseen.


Oiva-raportti – elintarvikevalvonta

Valvontakohde: KJL-Logistiikka Oy.

Oiva-raportti.pdf »