Referenssit

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Palvelemme elintarvikekuljetuksissa mielihyvin myös sinun yritystäsi. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Palvelutukku Immonen Oy

Olemme toimineet yhteistyössä KJL-Logistiikan kanssa jo vuosia, Kuljetukset ovat hoituneet aina ajallaan ja olemme saaneet lisäarvoa toimminnallemme Laaksosen hoitaessa osan vaativista elintarvikekuljetuksistamme.

Aikataulut ovat haastavia ja kuljetusvaatimukset ovat elintarvikkeiden kanssa toimiessa tiukkoja, koska kylmäketju ei saa katketa missään vaiheessa ruuan matkatessa lautasillemme. Myös hygienia-asiat on oltava kunnossa. Olemme voineet keskittyä omaan liiketoimintaamme paremmin, kun ei ole tarvinnut tuhlata kallista aikaa kuljetusasioiden hoitamiseen.

Antti Immonen, toimitusjohtaja, Palvelutukku Immonen Oy

Suomen Tukkuerä Oy

Toimimme yhteistyössä KJL-Logistiikan  kanssa ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluun.

Hinta-laatusuhde on hyvä, ja ratkaisu löytyy aina välillä hyvinkin nopeasti muuttuviin kuljetustarpeisiin. KJL-Logistiikan palvelu on aina joustavaa ja ystävällistä.

Timo Rantanen, yrittäjä, Suomen Tukkuerä Oy

Pick n Pay Rauma

KJL-Logistiikan kuljettajat ovat aina iloisia ja ystävällisiä. Kuormat tulevat ajallaan ja ehjinä perille. Mukava piristys kiireiseen päivään, kun KJL:n tutut kuljettajat tuovat kuormaa kauppaamme.

Leena Sihvonen, hedelmä- ja vihannesosaston vastaava, Pick n Pay Rauma

Satamuna

Kuulimme yhteistyökumppaniltamme suosituksia KJL-Logistiikan toiminnasta ja päätimme ottaa yhteyttä. Tämä yhteydenotto kannatti, sillä nyt KJL:n pojat ovat hoitaneet jo muutaman vuoden haastavia kananmunakuljetuksiamme. Kuljetuksissamme joustavuus, palveluhenkisyys ja huolellisuus ovat avainasemassa. Kuljettajat ovat käyntikorttejamme niin tiloilta munia noudettaessa kuin kauppoihin jaettaessa. KJL-Logistiikassa tämä ajatus on oivallettu hienolla tavalla ja asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Voin suositella KJL-Logistiikkaa kenen tahansa kumppaniksi.

Toni Haavisto, toimitusjohtaja, Satamuna Oy

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Porin Leipä
Kivikylän kotipalvaamo
Palvelutukku Immonen
Hedvi Markkinointi
Leroy Finland
Ullan Pakari
Satamuna
Kala Valtanen
Suomen Tukkuerä
Valio
Fresh Bagels